Kérjük adja meg nevét, e-mail címét!

09
január
2017

Vesebetegség versus száraztáp

Számos kérdéssel megkerestek bennünket. A leggyakrabban felmerülő hiedelmeket, k&e...

01
november
2013

Eutanázia

Eutanázia, amikor hagyni kell elmenni...

...
02
október
2013

Tápválasztás, fajtatápok

Labrador-táp vagy nagytestű kutyáknak való táp?

...
további bejegyzések

A fizetésről

Fizetés előre utalással: A rendelés végösszegét a Vevő kifizetheti banki átutalással a Sokdog Kft. részére a következő számlaszámra: Raiffeisen Bank ZRt. 12021202-01368465-00100002. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a visszaigazolásban szereplő rendelésszámot!

Fizetés utánvéttel: A mennyiben a megrendelt termék futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, a Vevőnek lehetősége van arra, hogy a megrendelt termék végösszegét a futárnál rendezze bankkártyával vagy készpénzzel.

Készpénzes fizetés: Előzetes egyeztetés után lehetőség van a megrendelés személyes átvételére a Sokdog Kft. telephelyén. Ez esetben a Vevő a megrendelt termék végösszegét a Sokdog Kft. telephelyén, készpénzben/bankkártyával egyenlíti ki.

Bankkártyás fizetés: Lehetőség van a weboldalon is bankkártyás fizetésre. A biztonságos bankártyás fizetést az OTP Mobil Kft. szavatolja. Használható bankkártyák:  MasterCard, VISA, American Express, VISA Electron, kártyát – utóbbit csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi . Személyes adatai biztonságban lesznek, mivel a fizetés a SimplePay titkosított oldalán történik. Kártyaadataid kizárólag a OTP Mobil Kft. kezeli a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is kap visszaigazoljuk a bankkártyás fizetésről.

Boltunkban van mód bankkártyás fizetésre is!