Kérjük adja meg nevét, e-mail címét!

09
január
2017

Vesebetegség versus száraztáp

Számos kérdéssel megkerestek bennünket. A leggyakrabban felmerülő hiedelmeket, k&e...

01
november
2013

Eutanázia

Eutanázia, amikor hagyni kell elmenni...

...
02
október
2013

Tápválasztás, fajtatápok

Labrador-táp vagy nagytestű kutyáknak való táp?

...
további bejegyzések

A szállításról

A Sokdog Kft. webáruházában leadott rendelések kiszállítását  a szállítással megbízott futárszolgálat végzi. A futárszolgálat a szállítás napján e-mailben és sms-ben értesíti a megrendelőt a kiszállítás időpontjáról, a futár telefonszámának megadásával az esetleges további egyeztetéshez.

A kiszállítás díja futárszolgálattal Magyarország egész területére egységesen:

0-8 999 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén: 990 Ft

9 000 Ft fölötti termékcsomag esetén ingyenes a kiszállítás!

Mind a termékcsomag, mind a szállítási díj ára bruttó ár, és tartalmazza a 27%-os általános forgalmi adót.

A megrendeléseket a Vevő személyesen is átveheti, kizárólag előzetes egyeztetés után, a Sokdog Kft. telephelyén: 2151 Fót, Kemény Gusztáv u. 7 szám alatt. Az egyeztetés történhet telefonon vagy e-mailben az ügyfélszolgálati elérhetőségeken.

Szállítási határidő átlagosan, a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. Amennyiben a rendelés leadását követő munkanapon nem tudjuk feladni a csomagot, erről e-mailben és/vagy telefonon értesítjük, és pontosítjuk a szállítás időpontját.

Későbbi időpontra kért kiszállítást a kért szállítási időpontban aktuális árakon tudjuk csak teljesíteni, mennyiben akciós termékről van szó, vagy időközben áremelés történik! Az akciók mindíg a készlet erejéig érvényesek!

Fontos! A futár két alkalommal próbálkozik a csomag kézbesítésével. Amennyiben mind a két alkalommal sikertelen a kézbesítés, a csomagot visszaküldik a feladónak, nekünk. A megrendelés ismételt feladása minden esetben a csomag bruttó súlyától függően szállítási költséggel jár.

Nemzeti ünnepeken, és más ünnepnapokon nincs ügyfélszolgálat és kiszállítás!