Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Vesebetegség versus száraztáp

Vesebetegség versus száraztáp

Vesebeteg lesz-e a kutyám vagy cicám, ha száraztápot eszik?

NEM! Illetve bővebben, önmagában a jó minőségű száraz eledeltől nem lesz vesebeteg a kutyánk. Veseproblémát elsősorban a kiszáradás okozhat, ha nincs elég innivaló nagy melegben vagy étkezés után. A szárazeledelek esetén nagyon fontos a megfelelő mennyiségű víz, hiszen gondoljunk bele milyen szomjasak lennénk 1kg szárazkeksz elfogyasztása után. Nem véletlenül szerepel minden termék leírásában a bőségesen rendelkezésre álló víz! Vese problémát okozhat genetikai hajlam is, ami a legnagyobb figyelem és gondoskodás mellett is kifejlődhet a kor előrehaladtával, nem kell az étkezésre fogni.

Nem használ a vesének a konyhai maradék -sós, fűszeres, zsíros, csípős-, ami ha megannyira nem tetszik is, de moslék. Kíméljük meg kedvenceinket az emberi fogyasztásra szánt konzervektől, ezzel a rengeteg adalékanyagtól is!

Szóval a jó minőségű szárazeledel megfelelő mennyiségű vízzel rajta vagy mellette, de külön edényben mindenképpen, teljesen korrekten, egészségesen táplálja kutyusunkat, cicánkat.

Vissza a listához

Fontos! Kutyámat/macskámat állatorvos megvizsgálta, és az általa felállított diagnózis alapján ő ajánlotta a diétás tápot.

Kisállatomat rendszeresen, de legalább 6 havonta állatorvosi felülvizsgálatra viszem, illetve ha állapotában bármikor változás lép fel, azonnal felkeresem vele állatorvosomat.

A fenti feltételeket elfogadom.


Mégse Elfogadom