Kérjük adja meg nevét, e-mail címét!

09
január
2017

Vesebetegség versus száraztáp

Számos kérdéssel megkerestek bennünket. A leggyakrabban felmerülő hiedelmeket, k&e...

01
november
2013

Eutanázia

Eutanázia, amikor hagyni kell elmenni...

...
02
október
2013

Tápválasztás, fajtatápok

Labrador-táp vagy nagytestű kutyáknak való táp?

...
további bejegyzések

Hűségforint

2014. februárjától bevezettük a Hűségforint programunkat. Ezzel a hozzánk hűséges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni, jelezni köszönetünket a felénk irányuló bizalomért.


Minden Hűségforint konkrét Forintot jelent, és az aktuális vásárlásért kapott Hűségforintot mindig a legközelebbi vásárlásnál lehet levásárolni. Van lehetőség a gyűjtögetésre is, ami azt jelenti, hogy minden vásárláskor eldöntheti, hogy le kívánja-e vásárolni az összegyűlt Hűségforintokat, vagy tovább gyűjti őket. A Pénztárba lépéskor láthatja az aktuális vásárlásáért kapott Hűségforintokat, és a Pénztár felajánlja minden vásárláskor, hogy az előző vásárlások alkalmával összegyűjtött Hűségforintjait le kívánja-e vásárolni. Ha az „Nincs beváltva, beváltom” opciót jelöli , akkor a vásárlása értékéből levonásra kerül az addig összegyűjtött Hűségforint, ha nem jelöli meg, akkor tovább gyűjtögethet, és az újonnan szerzett Hűségforintok hozzáadódnak az eddigiekhez.


Aktuális vásárlásáért kapott, illetve levásárolt Hűségforintjait, valamint aktuális egyenlegét a rendelés visszaigazoló e-mailben megtekintheti.

Amennyiben elfelejtette, hogy mennyi Hűségforintja van, ezt bejelentkezés után az "Adataim" menüpontban megrekintheti.


Fontos:

  • Csak regisztrált, bejelentkezett vevőink vehetnek részt a Hűségforint programban, mivel csak így tárolja el a vásárlás adatait a rendszer!

  • Kérjük, hogy vásárlás előtt regisztráljon, vagy ha már regisztrált vevőnk akkor jelentkezzen be a vásárlás megkezdése előtt!

  • A Hűségforintokat a megrendelés értékének maximum 20%-ában lehet levásárolni.

  • Az ingyenes kiszállításra vonatkozó értékhatár (9.000Ft) a Hűségforintok levonása utáni, fizetendő végösszegre vonatkozik, kérjük vegye ezt figyelembe a rendelés leadásakor!

  • A Hűségforintok amennyiben nem vásárolja le őket, 6 hónap (180 nap) után törlődnek