Kérjük adja meg nevét, e-mail címét!

09
január
2017

Vesebetegség versus száraztáp

Számos kérdéssel megkerestek bennünket. A leggyakrabban felmerülő hiedelmeket, k&e...

01
november
2013

Eutanázia

Eutanázia, amikor hagyni kell elmenni...

...
02
október
2013

Tápválasztás, fajtatápok

Labrador-táp vagy nagytestű kutyáknak való táp?

...
további bejegyzések

Vendégkönyv

Bejegyzései csak regisztráció után jelennek meg!

Hegyi Eszter


Hitelesség, pontosság, kedvesség: ez a három szó jut eszembe a SokDog csapatáról. Hitelesek, mert ismerik az általuk forgalmazott termékeket, bármikor bizalommal fordulhatok hozzájuk. Ha kérdésem van, biztos lehetek benne, hogy őszinte, minden részletében pontos választ kapok. Pontosak, mert gyorsan (a megrendeléstől számított 1-2 napon belül) és hiánytalanul megérkeznek a rendelt termékek. Kedvesek, mert mindig találnak megoldást, ha valamilyen kérdéssel/kéréssel keresem meg őket. Jó szívvel ajánlom a SokDogot mindazoknak, akiknek fontos a megbízhatóság és a jó minőség.


Dobos Béla

Kerestem a kínálatukban "Bay-o-Pet Kaustreifen zur Zahnpflenge" sajnos nem találtam... vagy én vagyok béma?

Meskó Gábor


Minden hónapban átnézem a különböző boltok árajánlatait. Kb. fél éve minden esetben a Sokdog kerül ki győztesen. Akár szimplán az ár, akár ajándék, akár az ingyenes kiszállítás értékhatára miatt. Erre jön még a rendkívül gyors kiszállítás. Szívből ajánlom a vásárlást mindenkinek.


Rákos György


Kedves Sok dog!Köszönöm a gyors kiszállítást! És a kedves meglepetés ajándékot. Rákosné Zsuzsa


Gamauf Anita

Kedves Sokdog!Nagyon köszönöm a gyors kiszállítást és az újabb ajándékot" :)G.Anita

Szalainé Deák Klára

Kedves Sokdog!
Köszönöm a gyors szállítás a kedves ajándékot. Visszatérő vásárló leszek.

Szalainé Deák Klára

Kedves Sokdog!Le a kalappal a gyors szállításért és az értesítésért. Köszönöm szépen a meglepetés ajándékot.

Gulyás Andrea

Kedves Sokdog! Nagyon elégedett vagyok (ismételten), vasárnap éjjel rendeltem és kedd reggel itt volt a csomag! Gyors, hatékony, kedves és figyelmes kiszolgálás! Gratulálok! És boldog új évet kívánok!

Ivanics Szilvia

Kedves Anikó. Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük szépen a kiszállítást és az apró ajándékokat:-)

dr. Sződi Zsuzsanna

Nagyon szeretek itt vásárolni, mert itt biztonságban érzem magam. Az a korrektség és kedvesség ami itt működik, azt hittem már csak a mesében létezik. Köszönöm!

Kapás Zsófia

Kedves SokDog Csapat! Eddig még sehol nem találkoztam ilyen gyors és figyelmes kiszolgálással! Bőséges választék, minőségi tápok nagyon jó áron, rengetek akcióval. Szó szerint öröm megkapni a rendelést, a személyre szóló, kézzel írt borítéktól sokkal személyesebb és közvetlenebb. Imádom ezt az oldalt, csak ajánlani tudom mindenkinek, mi már csak innen vásárolunk!:)

Székely Melinda

Már rendeltem a sokdog-tól, hamar megérkezett, és ami számomra a legfontosabb, mivel cicám fiziológiás tápot eszik, kapható! Ha nem lennének, állatkórházban kellene vennem, sokkal drágábban! Köszönjük, Jhonny nevében is!

Illés Emese


Kedves SokDog! Köszönöm a gyors kiszállítást és a kis ajándékot! :) A kutyusom el van ájulva az új tápjától! Szép napot!


Apró-Floszberger Dorka

Kedves SokDog! Kedves Anikó! Mindig neten rendelek tápot és néhány kiegészítőt, így már több helyről rendeltem, de ilyen kedvességben, figyelmességben még nem volt részem! Nagyon köszönöm a kézzel írt pár sort, szívhez szóló és barátságos volt, feldobta a napom, pedig csak a szokásos netes rendelést vártam! Köszönöm! Ráadásul villám gyorsan megérkezett, amire nem is számítottam, ezt külön köszönöm! Jó szívvel ajánlom másoknak is! Csodaszép napot! Dorka

Gerlei Annamária


Kedves Sokdog! Nem szeretek véleményt írni internetes oldalakról, se rosszat, se jót. De úgy éreztem most muszáj. Nagyon szeretek itt rendelni, mivel gyorsan megkapom az árut és folyamatosan tájékoztatva vagyok a termék tartózkodásáról, hol van éppen, ki vette át, mikor szállítják. Az eddig felmerült kéréseimet is mindig teljesítették, panaszra nem lehet okom. A mellékelt kézzel írott boríték pedig kimondottan szívmelengető. Jó érzés tudni, hogy a túloldalon egy olyan csapat dolgozik, akik bár interneten értékesítenek, mégis ezzel a gesztussal szeretnék személyessé varázsolni a vásárlást. Csak ajánlani tudom mindenkinek.


Szurdi Éva


Kedves SokDog!Több helyről rendeltem már neten, de most sikerült megtalálnom ezt az oldalt, ahol a legalacsonyabb áron adják az általam évek óta rendelt terméket. Telefonon rendeltem, ahol a kedvesség érezhető volt az illető hölgyön, aki a rendelésem felvette. Már ez pozitívan hatott rám. Aztán hamarosan meg is érkezett a termék, nem én vettem át -valamelyik családtagom-. Hazaérkeztem és a bejárati ajtó elé volt letéve egy vödör'festék', majd néhány óra elteltével feleszméltem, hogy jönnie kellet volna a megrendelt terméknek. És akkor mondták odahaza, hogy a bejárati ajtó előtt van. Annyira, de annyira megörültem a kis vödörnek, hogy az még sem egy festékes vödör hanem ajándék és nekem szól meg a ciccemnek. Le vettek a lábamról! Nagyon örültem a figyelmességnek és pluszban, hogy a borítékon kézzel írva külön megköszönték a rendelésem a hűtőmágnesről már nem is beszélve. Ezek után úgy éreztem, muszáj volt leírnom mindezt. Ezen túl csak itt rendelek! Köszönöm! Belopta magát a szívembe a SokDog! :)


Katalin Zentai

Kedves SokDog! Megfogtak a kézzel írt pár sorral, az apró kedvességekkel és figyelmességükkel. Ilyen korrekt céggel ritkán találkozni. Köszönöm kivételes hozzáállásukat!!! Ajánlom másoknak is!!! Köszönjük!!!!!! :)

Gyenes János


Kedves SokDog! Sok helyről rendeltünk már, de annyira megörültem az ajándéknak meg a kedves kézzel írt pár sornak! Nagyon korrekt webshop! Ajánlom jószívvel! Köszönjük! Kinga&Jani és a kutyulik :)


Barabásné Lajtay Beáta


Itt minden megvan ami nekem fontos: hozzáértés, precíz,-gyors kiszolgálás, figyelmesség és kedves hozzáállás. Én is csak ajánlani tudom! Köszönöm!! :-)


Gaál Péter


Már többször rendeltünk innen, és meg szeretnénk köszönni a gyors és kedves kiszolgálást. A mostani rendelésnél a mikulás csomagnak mi majdhogynem jobban örültünk mint a kutyánk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is ezt az webshopot... Köszönjük!


Lőrinczi Erika


Nagyon kedvesek,a terméket még aznap átvehettem amikor megrendeltem.Maximálisan meg vagyok elégedve, ezután rendszeresen fogok itt vásárolni.Köszönöm :)


Galambos Péter

Kedves Deme Anikó! Már sok helyről rendeltem csomagot, de még sehol nem írtak pár kedves sort mint ön. Köszönöm, kellemesen meglepett! Üdvözlettel: Galambos Péter

Gulyás Andrea

Minden rendben megjött (3 tételt rendeltem), köszönöm a precíz csomagolást, a gyors kiszállítást. Mindennel elégedett voltam.